05 augustus 2012

Wie wil dat nou niet? Naar de Knotsgekkekaartendagen? en dan ook nog GRATIS!!!

Er is een leuke wedstrijd op de stempel stunter!!
En ik maak jullie er graag op attent!
Ik ga naar die in Den Bosch dat is zeker,
maar als je kaarten kan winnen is het altijd beter he :-)

Wie wil dat nou niet? Naar de Knotsgekkekaartendagen? en dan ook nog GRATIS!!!

Inspiratie opdoen op creatieve zomerbeurs!
Vrolijke kramen, inspirerende workshops en demonstraties, nieuwe technieken en uiteenlopende materialen. Je vindt het allemaal op de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen! Deze groots opgezette hobbybeurs is voor zowel beginners als ervaren kaartenmakers en scrappers een echte aanrader.
In deze zomereditie is er speciale aandacht voor découpage, een techniek waarbij met (scrap)papier uiteenlopende 3D objecten verfraaid worden. Op het gebied van scrappen komen ook zomerse fotocollages uitgebreid aan bod. Daarnaast is er op de beurs al volop aandacht voor het kerstthema. Alles voor het maken van de mooiste kerstkaarten vind je hier.
De Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen kun je op twee locaties bezoeken. Van 23 t/m 25 augustus in de Brabanthallen in Den Bosch of op 30, 31 augustus en 1 september in de IJsselhallen in Zwolle.
Prijzen en info
De toegangsprijs voor deze beurs bedraagt € 7,50 p.p. Voor kinderen (4 t/m 12 jaar) is het € 5,00 p.p., incl. deelname aan workshops én een verrassingstasje. Kinderen t/m 3 jaar gratis. Mannen in gezelschap van een vrouw mogen gratis naar binnen.
Meer informatie over de beurs is te vinden op:www.knotsgekkekaartendagen.nl


Kijk snel op www.stempelstunter.blogspot.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten